Aθήνα 210 3306086        Θεσσαλονίκη 2310508410        Βόλος 2421091390

Σεμινάριο Food & Beverage Management

Κοστολόγησε εστιατόριο & μπαρ σε 1 μήνα!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, είτε είναι ιδιοκτήτες, είτε διευθυντές τμημάτων, ή υπάλληλοι των αντίστοιχων τμημάτων. Επίσης το πρόγραμμα είναι απαραίτητο για τους σπουδαστές των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που ασχολούνται με το χώρο της εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, εταιρείες catering και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να οργανώσεις, να υλοποιήσεις και να ελέγξεις την παραγωγική διαδικασία σε μια τουριστική μονάδα ή χώρο εστίασης. Θα μάθεις την έννοια του κόστους, θα πειραματιστείς με πρότυπες ενέργειες, θα διαχειριστείς menu και θα κάνεις πρακτική κοστολόγησης σε κρέας, ψάρι, σαλάτες και λοιπά φαγητά.

01

Διάρκεια
30 ώρες (1 μήνα)
2 φορές την εβδομάδα

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

06

Υλοποίηση
Στα σύγχρονα εργαστήρια του EUROTraining – Πρόσφατα Ανακαινισμένα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FOOD & BEVERAGE MANAGEMENT

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  • Εστιατόρια alacart και προκαθορισμένου menu
  • Επιλογή menu
  • Επιλογή προμηθευτών και προϊόντων
  • Εποχικά και Βιολογικά προϊόντα
  • Αποθήκευση και διαχείριση προϊόντων

ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ

  • Τι είναι κόστος, τι πάγιο, τι μεταβλητό, τι εργατικό
  • Τι είναι το «νεκρό σημείο»
  • Κόστος /Πωλήσεις: Το μαγικό κλάσμα των εστιατορίων
  • Κόστος φαγητού και πώς το υπολογίζω

ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  • Πρότυπη συνταγή
  • Πρότυπο κόστος συνταγής
  • Φύρα
  • Μαγειρική απώλεια
  • Κόστος αναλώσιμων
  • Τελικό κόστος συνταγής

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΝΟΥ

  • Τιμολόγηση menu
  • Τι είναι το Foodcost
  • Πού διακρίνεται
  • Ισολογισμός, απογραφή, ισοζύγιο.
  • Τρόποι παρακολούθησης του foodcost

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ
ΣΑΛΑΤΙΚΑ
ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΜΥΛΟΥΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΠΟΤΑ

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο Mαγειρικής 100m2, διασφαλίζοντας στους σπουδαστές του, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση. Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Υλικά

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
Θα δοθεί έντυπο υλικό με την ύλη όλου του σεμιναρίου.

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.
Το Σεμινάριο Food & Beverage Management είναι διάρκειας 30 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 μήνα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση ενδιαφέροντος για Σεμινάριο Food & Beverage Management

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας