Aθήνα 210 3306086        Θεσσαλονίκη 2310508410        Βόλος 2421091390

Σεμινάριο Patisserie (τούρτες)

Μάθε την τέχνη patisserie σε 1 μήνα!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ζαχαροπλάστες ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας. Θα συνθέσεις βάσεις και κρέμες, θα δημιουργήσεις τούρτες όπως σοκολατίνα, προφιτερόλ, black forest, μιλφέιγ και άλλες, ενώ θα κάνεις πρακτική σε επικαλύψεις και συναρμολόγηση.

01

Διάρκεια
20 ώρες (1 μήνα) /
2 φορές την εβδομάδα

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

06

Υλοποίηση
Στα σύγχρονα εργαστήρια του εκπαιδευτικού οργανισμού – Πρόσφατα Ανακαινισμένα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ PATISSERIE

Τούρτες – Patisserie

  • Σοκολατίνα με Μπαβαρουάζ μέντας
  • Προφιτερόλ
  • Μιλφέιγ
  • Βlack forest
  • Τούρτα καραμέλας με κρεμ μπρουλέ και πιπέρι σεσουάν

Ενότητες

  • Παντεσπάνια – Βάσεις
  • Κρέμες
  • Επικαλύψεις – Γλασαζ
  • Μοντάρισμα

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής 100m2, διασφαλίζοντας στους σπουδαστές του, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση.Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Υλικά

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).
Θα δοθεί έντυπο υλικό με την ύλη όλου του σεμιναρίου.

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.
Το Σεμινάριο Patisserie είναι διάρκειας 20 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 μήνα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση ενδιαφέροντος για Σεμινάριο Patisserie

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας