Aθήνα 210 3306086        Θεσσαλονίκη 2310508410        Βόλος 2421091390

Πλήρες Σεμινάριο Μαγειρικής

Γίνε Chef σε 3 μήνες!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ΣΕΦ, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ΜΑΓΕΙΡΕΣ ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μαγειρική τέχνη.
Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις κοπή λαχανικών, να δημιουργείς σάλτσες και σούπες, να συνθέτεις πιάτα με πατάτες, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές μαγειρικής. Θα αποκτήσεις δεξιότητες Chef για την κατασκευή ποικίλων πιάτων με Ζυμαρικά, Ρύζι και Ριζότο, Κοτόπουλο, Μοσχάρι και Χοιρινό, όπως και Ψάρι.

01

Διάρκεια
90 ώρες (3 μήνες) /
2 φορές την εβδομάδα

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

06

Υλοποίηση
Στα σύγχρονα εργαστήρια του EUROTraining – Πρόσφατα Ανακαινισμένα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΚΟΠΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών

ΣΑΛΑΤΕΣ

Νισουάζ, Σίζαρ, Γουόλντορφ

ΣΑΛΤΣΕΣ

Μαγιονέζα, Ντεμί-γκλας, Βελουτέ κλπ.

ΣΟΥΠΕΣ

Λαχανικών, Μινεστρόνε, Κονσομέ

ΠΑΤΑΤΕΣ

Γκραντινέ, Σατώ, Τουρνέ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Πέστο, Μποσκαγιόλα. Καρμπονάρα

ΡΥΖΙ – ΡΙΖΟΤΟ

Ριζότο Παρμεζάνα, Τηγανιτό Ρύζι, Πιλάφι

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Σωτέ, Πανέ

ΜΟΣΧΑΡΙ – ΧΟΙΡΙΝΟ

Μοσχάρι Ραγού, Χοιρινό Γλυκόξινο

ΨΑΡΙ

Αθηναϊκή Σαλάτα, Σολομός Ποσέ & Σωτέ

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο Mαγειρικής 100m2, διασφαλίζοντας στους σπουδαστές του, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση. Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Υλικά

Συμπεριλαμβάνονται η χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές), καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.
Το Πλήρες Σεμινάριο Μαγειρικής είναι διάρκειας 90 ωρών και ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση ενδιαφέροντος για Πλήρες Σεμινάριο Μαγειρικής

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας