Aθήνα 210 3306086        Θεσσαλονίκη 2310508410        Βόλος 2421091390

Επαγγελματίας Σερβιτόρος – Waiter

Μάθε την τέχνη του Σερβιρίσματος!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο του σερβιρίσματος, σε έμπειρους σερβιτόρους, σε Maitre και Food and Beverage Managers, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στο χώρο αυτό. Όσοι ολοκληρώσουν το σεμινάριο μπορούν να απασχοληθούν στο χώρο της εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, εταιρείες catering και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να οργανώσεις εστιατόρια, μπαρ και λοιπούς χώρους εστίασης. Θα μάθεις να εξυπηρετείς τους πελάτες με γαλλική φινέτσα, θα εφαρμόσεις διάφορες τεχνικές σερβιρίσματος, θα είσαι σε θέση να οργανώσεις εκδηλώσεις και θα χειριστείς σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα παραγγελιοληψίας.

01

Διάρκεια
30 ώρες (5 μέρες)
6 ώρες / μέρα

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

06

Υλοποίηση
Στο BAR και Εργαστήρια του εκπαιδευτικού οργανισμού – Πρόσφατα Ανακαινισμένα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ (WAITER)

Διακρίσεις των επισιτιστικών επιχειρήσεων

Η επιχείρηση μαζικής εστίασης – Το Εστιατόριο και το Bar

Οργάνωση – εξοπλισμός – στελέχωση εστιατορίου / Bar

Ο πελάτης

Ο σερβιτόρος

Οι πωλήσεις στο bar, στο εστιατόριο και τα ειδικά γεύματα

Τρόποι σερβιρίσματος και περιβάλλον

Τα γεύματα

Εξυπηρέτηση πελατών

Πριν την άφιξη των πελατών

Η έναρξη του σερβιρίσματος

Τεχνικές σερβιρίσματος των ποτών

Διαμόρφωση της ευταξίας του χώρου εργασίας

Χειρισμός σερβιρίσματος με σύστημα Η/Υ

Οργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει ΔΥΟ πλήρως εξοπλισμένα και οργανωμένα επαγγελματικά εργαστήρια Barista-Bartending, χώρο εστίασης και εργαστήριο μαγειρικής 200m2, διασφαλίζοντας στους σπουδαστές του, ευχάριστη και ποιοτικά ανώτερη κατάρτιση. Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων.
Το σεμινάριο Επαγγελματία Σερβιτόρου – Waiter είναι διάρκειας 30 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 εβδομάδα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε εβδομάδα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση ενδιαφέροντος για Επαγγελματία Σερβιτόρο (Waiter)

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας