Πρόσκληση σε Σεμινάρια με τίτλο “Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης”

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining (www.eurotraining.gr) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το έργο “SouthZEB – Εκπαίδευση για Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης (nZEB) στις χώρες της Νότιας Ευρώπης”, στο οποίο συμμετέχει ως συνεργαζόμενος φορέας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Intelligent Energy Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης IEE/13/393/SI2.675576.

Το έργο φέρνει σε επαφή επαγγελματίες μηχανικούς, φορείς λήψης αποφάσεων, εκπαιδευτικούς και αρχές πιστοποίησης με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και μεταφορά τεχνογνωσίας ως προς την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2010/31/EE (Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: http://www.southzeb.eu/training/

Στην παρούσα φάση, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Κτίρια σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας (nearly Zero Energy Buildings, nZEB). Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Μηχανικούς, οι οποίοι ασχολούνται με τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτηρίων. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν από τον Νοέμβριο του 2015 απογευματινές ώρες. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν και με την επιτυχή ολοκλήρωση όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης (nZEB Certificate).

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.southzeb.eu/southzeb-application-form/ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία:

EUROTraining SA
[email protected]
Βερανζέρου 1, Αθήνα, 10677
Τηλ. :+30 2103306086