ΔΩΡΕΑΝ EXTRA μαθήματα

Η πολυετής εμπειρία του EUROTraining στην εκπαίδευση και κυρίως το γεγονός ότι είναι το 1ο Εκπαιδευτικό Κέντρο στην κατάρτιση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων άμεσα χρηματοδοτούμενων από τις Βρυξέλλες, μας καθιστά ικανούς να γνωρίζουμε τις ανάγκες της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής αγοράς. Παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του επαγγέλματος που θα διαλέξουν και φροντίζουμε για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο εκπαιδευτικός εφοδιασμός είναι ό,τι σημαντικότερο για κάθε νέο που έχει αποφασίσει τον επαγγελματικό προσανατολισμό που θέλει να ακολουθήσει και είναι συνειδητοποιημένος. Αφού λοιπόν αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια, η αρωγή του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Eurotraining είναι πολύ σημαντική καθώς δίνει βάση στην ουσιαστική εκπαιδευτική βοήθεια. Δίπλα στο σπουδαστή πάντα, τον ακολουθεί μέχρι να κάνει τα πρώτα του βήματα και να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται κάθε εργαζόμενος ώστε να αρχίζει να κτίζει ένα επαγγελματικό προφίλ που με χαρά θα τον οδηγήσουν σ’ αυτό που πραγματικά ονειρεύεται. Γι’ αυτό το λόγο αυτό, παρέχουμε δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία παράλληλα με το πρόγραμμα διδακτέας ύλης του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας. Όσοι δηλαδή από τους σπουδαστές χρειάζονται extra μαθήματα ώστε να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν την διδακτέα ύλη, παρέχονται εντελώς δωρεάν προκειμένου να αισθάνονται σιγουριά για την γνώση την οποία λαμβάνουν και στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Επιπλέον, παρέχουμε σε όλους τους σπουδαστές μας δωρεάν εκπαίδευση χρήσης υπολογιστών και δικαίωμα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης Αναγνωρισμένες από το Δημόσιο με ελάχιστο κόστος, αφού το ΙΕΚ Eurotraining είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Οι τελειόφοιτοί μας εφοδιάζονται με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας, καθώς η πιστοποίηση χρήσης υπολογιστών είναι απαραίτητο προσόν για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, αλλά και για πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στόχος είναι η πραγματική και ουσιαστική στήριξη του κάθε σπουδαστή στο εκπαιδευτικό πλαίσιο, δείχνοντας του τον τρόπο αλλά και τον δρόμο όπως οφείλει να κάνει κάθε εκπαιδευτικός προς το μαθητή του, αλλά και κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός στο σύνολό του.

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!