e-Αιτήσεις

Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα.

Αίτηση ενημέρωσης για voucher

Αίτηση ενημέρωσης για σεμινάρια

ΔΩΡΕΑΝ δράσεις εκπαίδευσης, συμβουλευτικής & πιστοποίησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δράμας και με την υποστήριξη της ΜΚΟ FOUR ELEMENTS παρέχει ΔΩΡΕΑΝ δράσεις εκπαίδευσης, συμβουλευτικής & πιστοποίησης στα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:

 1. Βιολογική Γεωργία
 2. Επιχειρηματικότητα και Περιβάλλον
 3. Προστασία Φυσικών πόρων
 4. Διαχείριση Τροφίμων Και Ορθών Πρακτικών Υγιεινής
 5. Λιανική Πώληση

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεκατάρτισης (e-learning) και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν εντός του Νοεμβρίου.

Διάρκεια: 2 ώρες σύγχρονη τηλεκατάρτιση και 4 ώρες ασύγχρονη.

Η συμβουλευτική θα είναι ομαδική και θα έχει διάρκεια 2 ώρες.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης.

Δικαίωμα συμμετοχής και παρακολούθησης των σεμιναρίων έχουν άντρες/ γυναίκες, άνεργοι/ εργαζόμενοι όλων των κατηγοριών με κοινά ενδιαφέροντα και από όλη την Ελλάδα.

Ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε αντικείμενο δεν μπορεί να είναι μικρότερος του δεκαπέντε (15).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

MoreThanAJob: Winner Projects under the Call for Sub-grants in Greece!

In line with the MoreThanAJob activities for supporting the collaboration among SSE and PA stakeholders, the project’s international evaluation committee has officially selected the 10 proposals that will be sub-granted in the partner countries. The projects share the public-private cooperation and partnership as added value for the development and delivery of welfare services promoting the social and labour inclusion of vulnerable people.

The finalist proposals in Greece after the evaluation and selection process are as follows:

 • Guide your Career (GuideCar)submitted by Symplexis

Developing a mentorship programme that will provide participants with opportunities to develop their career prospects, leadership and diversity skills needed to succeed in a dynamically changing labour market. The project aspires to shape project beneficiaries into future community leaders through their interaction with experienced professionals. As a result they will be able to build the interpersonal skills that are necessary for supporting all community members into reaching their full potential.

 • Educate and Act (EdAct) submitted by KMOP

The project foresees the creation of online tools and web resources for delivering specialised courses in the areas of the labour market in which there is an identified shortage of workforce. An extra focus will be given to the skills needed for improving the beneficiaries’ public and civic participation, as well as their inclusion in society.

More information on the winner proposals, their scope and objectives, as well as their planned activities will follow in the upcoming weeks.

If you wish to receive further details on the MoreThanAJob project and its planned activities, please send an email to info@eurotraining.gr

Stay tuned by checking the project websiteLinkedInFacebook and Twitter!

A few words on MoreThanAJob

MoreThanAJob – Reinforcing social and solidarity economy for the unemployed, uneducated and refugees is a project funded by the European Union under ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme. The project aims at enhancing the development of cooperation mechanisms between the Social and Solidarity Economy (SSE) actors and the public administration to improve the social services for vulnerable groups in order to increase their opportunities of social and labour inclusion.

Project Partners

This activity is implemented with the financial assistance of the European Union under the ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme. 

MYSEA: Πρόσκληση για Πρόσληψη Συνεργατών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος στο Ευρωπαϊκό  πρόγραμμα  “MYSEA – Mediterranean Youth, NEETs and women advancing Skills, Employment and Awareness in the blue and green economy””, το οποίο χρηματοδοτείται  στο πλαίσιο του ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme, αναζητά συνεργάτες για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.

Ειδικότερα, οι θέσεις συνεργατών αφορούν:

 • Θέση 1: Στέλεχος σε Οικονομικά Θέματα (Junior Financial Expert)
 • Θέση 2: Υπεύθυνο σε Οικονομικά Θέματα (Senior Financial Expert)
 • Θέση 3: Υπεύθυνο Οικονομικής Διαχείρισης (Senior Financial Manager)
 • Θέση 4: Υπεύθυνο Διαχείρισης Έργου (Senior Project Manager)
 • Θέση 5: Στέλεχος Δράσεων Επικοινωνίας (Communication Expert)
 • Θέση 6: Στέλεχος Έρευνας & Καταχώρησης Δεδομένων (Data Entry)
 • Θέση 7: Υπεύθυνος Έρευνας & Καταχώρησης Δεδομένων (Senior Data Entry)
 • Θέσης 8: Στέλεχος Έρευνας & Διεξαγωγής Συνεντεύξεων (Interviewer for Research)
 • Θέση 9: Ειδικός σε θέματα Επιχειρηματικότητας & Συμβουλευτικής (Entrepreneurship & Mentoring Expert)

Απαιτούμενα Προσόντα:

 • Σπουδές συναφείς με το ευρύτερο αντικείμενο της θέσης.
 • Αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία για την κάθε θέση.
 • Άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας (μητρική γλώσσα ή πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου).
 • Πολλή καλή Γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Επιπλέον Προσόντα:

 • Μεταπτυχιακές σπουδές θα συνεκτιμηθούν θετικά.
 • Προηγούμενη εμπειρία σχετικά με την υλοποίηση ή/και την αξιολόγηση ευρωπαϊκών/συγχρηματοδοτούμενων έργων θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Σημείωση:

 • Η γλώσσα εργασίας θα είναι η ελληνική και η αγγλική.

Διάρκεια και Σύμβαση:

H διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της με μέγιστη διάρκεια λήξης την ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου. Σε περίπτωση παράτασης της υλοποίησης του έργου, η σύμβαση δύναται να παραταθεί αντίστοιχα. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι καλύπτουν τα προσόντα για παραπάνω από μία θέσεις, είναι δυνατό το αντικείμενο της σύμβασης τους να περιλαμβάνει τα καθήκοντα των αντίστοιχων θέσεων.

Αποστολή αιτήσεων:

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το Βιογραφικό σας είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eurotraining.gr, είτε ταχυδρομικά/με κατ’ ιδίαν παράδοση στα γραφεία της εταιρίας μας Βερανζέρου 1, ΤΚ 106 77, Αθήνα. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή κατ’ ιδίαν παράδοσης παρακαλείστε στο φάκελο να αναφέρεται το εξής: “MYSEA – ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, με αναφορά στη θέση που σας ενδιαφέρει με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με email στο info@eurotraining.gr και τηλεφωνικά στο +30 210 3306086.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τελευταία νέα και για τις δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος SEA είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του έργου.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επικοινωνίας & ΜΜΕ

Ο νευραλγικός χώρος των ΜΜΕ απαιτεί επαγγελματίες με επικοινωνιακές δεξιότητες, ήθος, διάθεση για δουλειά, αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις. Είτε επιλέξεις να βρίσκεσαι μπροστά από τις κάμερες, είτε πίσω από αυτές θα είσαι αναπόσπαστο στοιχείο ενός μηχανισμού, που πρέπει να λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ΚΔΒΜ του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας & ΜΜΕ, μέσω των οποίων μπορείς  να εκπαιδευτείς άμεσα, πρακτικά και επαγγελματικά δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Μπορείς να επιλέξεις την ειδικότητα που σου ταιριάζει και να κάνεις εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας στις εγκαταστάσεις του συνεργαζόμενου τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky TV.

Έτσι ολοκληρώνοντας την φοίτησή σου θα έχεις ήδη εξοικειωθεί με τον απαιτητικό αυτό εργασιακό χώρο και θα μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση σου στο μαγικό κόσμο των ΜΜΕ.

Συντονιστής των προγραμμάτων και βασικός εκπαιδευτής είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας

Ειδικότητες

Κάλεσέ μας τώρα στο 2103306086 για να ενημερωθείς αναλυτικά ή συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Τηλεοπτική Δημοσιογραφία

Περισσότερα

Αθλητική Δημοσιογραφία

Περισσότερα

Ηλεκτρονική Επικοινωνία & Social Media

Περισσότερα

Τα 10 χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου επαγγελματία του Τουρισμού

Τα 10 χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου επαγγελματία του Τουρισμού

Η συμβολή του τουρισμού στον εργασιακό χώρο είναι τεράστια αφού είναι σε θέση να προσφέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα από διαφορετικούς κλάδους. Υπάρχουν άπειροι ρόλοι για να επιλέξεις από όπου μπορείς να ανελιχθείς και να αποκτήσεις μια ποιοτική δουλειά που σε ανταμείβει!

Το τουριστικό προϊόν συνδέεται άμεσα με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και αυτό καθιστά απαραίτητες κάποιες δεξιότητες.

Υπάρχουν 10 κοινά  διαπροσωπικά χαρίσματα που όλοι οι επιτυχημένοι επαγγελματίες κατέχουν και που θα χρειαστεί να τα «δουλέψεις» και εσύ, εάν θες να ακολουθήσεις μια καριέρα στο τουρισμό.

Δήλωσε συμμετοχή στις Σπουδές Τουριστικού Συνοδού του εκπαιδευτικού οργανισμού Eurotraining στο Link

https://www.eurotraining.gr//touristikos_synodos/

 1. Ικανότητες εξυπηρέτησης πελατών

Η ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες των πελατών, σε οποιοδήποτε κλάδο του τουρισμού, είναι το σημείο που θα καθορίσει και την επιτυχία σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δύσκολους και απαιτητικούς πελάτες με όρεξη και χαμόγελο.

 1. Διαπολιτισμική αντίληψη

Στον τουρισμό οι περισσότερες συναναστροφές σου θα είναι με άτομα από το εξωτερικό, με διαφορετική κουλτούρα, συνήθειες και απόψεις. Θα πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι σε καινούργιες νόρμες και δεδομένα και να είσαι ευέλικτος.

 1. Επικοινωνιακές δεξιότητες

Το να μάθεις να επικοινωνείς άμεσα και με τρόπο κατανοητό και αποτελεσματικό είναι ένα προσόν που θα σου φανεί χρήσιμο σε όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσεις. Στον ξενοδοχειακό τομέα θα συναναστρέφεσαι με ανθρώπους με διαφορετική ηλικία, εθνικότητα, συμπεριφορά και άλλο υπόβαθρο. Ο στόχος σου πρέπει να είναι να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με το καθένα. Ακόμη καλείσαι να δουλέψεις με μία ομάδα ανθρώπων όπου η επικοινωνία είναι το βασικό συστατικό της κατάκτησης των στόχων σας!

 1. Ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών (multitasking)

Το ξενοδοχειακό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα δυναμικό και η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτωμένη με διάφορες εργασίες διαφορετικής φύσης που πρέπει να διεκπεραιωθούν από ένα άτομο.

Αυτό μεταφράζεται σε καλή διαχείριση του χρόνου, θέτοντας τις σωστές προτεραιότητες, ενώ παράλληλα διατηρείς τη ψυχραιμία σου.

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις πιστοποιημένος Τουριστικός Σύνοδός, δες πληροφορίες για τα τμήματα του ΙΕΚ EUROTraining https://www.eurotraining.gr/touristikos_synodos/

 1. Εργασιακή δεοντολογία

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις σκληρά. Το να δουλεύεις στο τουρισμό συχνά σημαίνει ότι θα δουλεύεις πολλές ώρες και θα κουράζεσαι ενώ διατηρείσαι φιλικός/ή μπροστά στους πελάτες.

 1. Ξενόγλωσσες δεξιότητες

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι μεγάλο συν σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα για τη καθημερινή επικοινωνία με πελάτες αλλά και για ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης ή ακόμα και μετακίνησης σε άλλες περιοχές.

 1. Επαγγελματισμός

Οι εργοδότες σου θα βασιστούν σε σένα για να διατηρήσεις την εικόνα της επιχείρησης σου. Υπάρχουν σίγουρα κάποιες κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις αν θες να έχεις επαγγελματικό ύφος. Αρχικά θα πρέπει να πηγαίνεις για δουλειά περιποιημένος και στην ώρα σου. Θα πρέπει είσαι πάντα καθαρός και να μην καπνίζεις σε κοινόχρηστους και κεντρικούς χώρους. Τέλος, θα πρέπει πάντα να διατηρείς τη ψυχραιμία σου και να μη γίνεσαι αγενής ή αρνητικός όταν συναντάς δυσκολίες.

 1. Ικανότητες ομαδικής εργασίας

Στον τομέα αυτό θα κληθείς να δουλέψεις σε μία ομάδα που πιθανότατα δε γνωρίζεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι και να χτίζεις σχέσεις από την αρχή.

 1. Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα μόνος/η και να πάρεις κάποια πρωτοβουλία γρήγορα. Μια συμβουλή είναι να θυμάσαι να παρέχεις μία λύση που απευθύνεται στο πρόβλημα που παρουσιάζεται συγκεκριμένα και να μην έχεις μία λύση για όλα.

 1. Προσοχή στη λεπτομέρεια

Το να θυμάσαι τις προτιμήσεις των πελατών, να παρατηρείς λάθη λογαριασμών ή απλά να προτίθεσαι να βοηθήσεις κάποιον που το χρειάζεται αλλά δε το ζητάει είναι μικρές κινήσεις που μπορεί να μην είναι βασικές απαιτήσεις των εργοδοτών, αλλά σίγουρα σε βοηθούν να ξεχωρίσεις!

Αν σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με κόσμο και θεωρείς ότι αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στη συμπεριφορά σου ή προτίθεσαι να τα βελτιώσεις, τότε επέλεξε μία καριέρα στον τουρισμό!

Για να παρακολουθήσεις σεμινάρια σχετικά με τον τουριστικό τομέα πάτα https://www.eurotraining.gr/landing-tourism/

Για σπουδές Τουριστικού Πράκτορα πάτα https://www.eurotraining.gr/touristikos-praktoras/

Πηγές

Siôn Phillpott. (2019). Top 10 Skills Needed for the Hospitality Industry. CareerAddict. As found on https://www.careeraddict.com/top-10-skills-needed-for-a-job-in-hospitality

Digital Marketing … αυτός ο γνωστός, άγνωστος!!

Digital Marketing  αυτός ο γνωστός, άγνωστος!! 

Σήμερα όλοι μιλούν για το Digital Marketing! Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είτε κάποιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το αντικείμενο, είτε απλά γίνεται αποδέκτης της ψηφιακής προβολής ως υποψήφιος καταναλωτής. 

Όσοι όμως επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Digital Marketingθα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μια απλή υπόθεση και σίγουρα τα αποτελέσματα δεν έρχονται ως δια μαγείας πατώντας απλά μερικά κουμπιά (όπως πολλοί πιστεύουν). 

Για να προωθηθεί μια επιχείρηση σωστά στο ψηφιακό περιβάλλον θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά μελετημένα βήματα: 

 1. Θα πρέπει να στηθεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακής προβολής (ποιοι είναι, τι θέλουν να πετύχουν, τι μέσα διαθέτουν 
 2. Να επιλεγούν από τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία εκείνα, που μπορούν να έχουν αποτελεσματικότητα για την κάθε επιχείρησή  (π.χ. δεν ταιριάζουν όλα τα social media, σε όλες τις επιχειρήσεις) 
 3. Να οριστεί το budget, που μπορεί να διατεθεί για την προβολή της επιχείρησης και έπειτα να αποφασιστεί πως θα επιμεριστεί το  ποσό αυτό στα διάφορα μέσα ψηφιακής προβολής  
 4. Να συνταχθούν εύστοχα και πρωτότυπα κείμενα, που θα μπορούν να κινήσουν το ενδιαφέρον του υποψήφιου καταναλωτή (και φυσικά διαφορετικά για κάθε μέσο-αλλιώς γράφουμε στο facebook, αλλιώς στο Instagram, αλλιώς στο google κλπ) 
 5. Να στηθούν σωστές διαφημιστικές καμπάνιες σε κάθε ένα από τα μέσα (facebook adsgoogle ads κλπ) 
 6. Να αναλυθούν τα στατιστικά στοιχεία (analytics) των διαφημίσεων και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. 

Δήλωσε συμμετοχή στο Σεμινάριο Digital Marketing του εκπαιδευτικού οργανισμού Eurotraining στο Link

https://www.eurotraining.gr/seminario-social-media/

Από όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι επειδή κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook & στο Instagram, δεν σημαίνει ότι μπορεί να προωθήσει σωστά και μακροπρόθεσμα την επιχείρησή του ή ότι μπορεί να γίνει Social Media Manager. 

To Digital Marketing απαιτεί γνώσεις, οργάνωση, συνέπεια, δημιουργικότητα και υπομονή! 

 

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία & έμπειρο Digital Marketer και μαζί του να ξεκινήσουμε μια σωστή και ολοκληρωμένη καμπάνια για την επιχείρησή μας. 

 Αν θέλουμε οπωσδήποτε ν’ ασχοληθούμε οι ίδιοιμια καλή ιδέα είναι να παρακολουθήσουμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, που θα μας δώσει ολοκληρωμένες γνώσεις και τις σωστές βάσεις για να είμαστε αποτελεσματικοί – όπως το Σεμινάριο Digital Marketing  του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining, που μπορείτε να βρείτε https://www.eurotraining.gr/seminario-social-media/

F & B Manager στην εποχή του covid 19

f & b managers
f & b managers

F & B Manager στην εποχή του covid 19

O F & B Manager στον τομέα του Επισιτισμού, είναι ένα στέλεχος με πολλές αρμοδιότητες και ακόμα περισσότερες ουσιαστικές ευθύνες.

Πρέπει να διαθέτει:

 • Γνώσεις
 • Επαγγελματική προϋπηρεσία σε διάφορες θέσεις στο χώρο του εστιατορίου και του μπαρ
 • Να είναι επικοινωνιακός
 • Να διαθέτει διοικητικές ικανότητες, αλλά και ομαδικό πνεύμα
 • Να ανταποκρίνεται σε συνθήκες πίεσης
 • Να είναι δημιουργικός και αποφασιστικός
 • Να μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις
 • Να έχει πάντα άψογη και ευχάριστη παρουσία

Δήλωσε συμμετοχή στο Σεμινάριο F & B Manager του εκπαιδευτικού οργανισμού Eurotraining στο Link

https://www.eurotraining.gr/food__beverage_management

Οι εργασίες που καλείται να οργανώσει και να διεκπεραιώσει είναι πολλές & ποικίλες:

 • Στελέχωση του εστιατορίου & του μπαρ – σε συνεργασία με το τμήμα προσωπικού συμμετέχει ενεργά στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, αλλά και στην εκπαίδευσή τους, ώστε να ενταχθούν ομαλά στην ομάδα
 • Προγραμματισμός των βαρδιών του προσωπικού σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των τμημάτων
 • Παρακολούθηση των αποθεμάτων, οργάνωση των παραγγελιών των προϊόντων
 • Επίβλεψη της σωστής λειτουργίας του εξοπλισμού σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των τμημάτων
 • Επίβλεψη των χώρων του εστιατορίου και του μπαρ, ώστε να βρίσκονται πάντα σε άψογη κατάσταση, ώστε να υποδεχτούν τους πελάτες.
 • Μείωση του κόστους λειτουργίας, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα
 • Έλεγχος τήρησης των κανόνων υγιεινής
 • Έλεγχος συστήματος διασφάλισης ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων, ειδικά αν η επιχείρηση τηρεί κάποιο πρότυπο

Το 2021 όλος ο κλάδος του επισιτισμού & τουρισμού θα κληθεί για μια ακόμα χρονιά να ανταποκριθεί με επιτυχία σε νέα δεδομένα και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ειδικά οι F & B Managers θα πρέπει να οργανώσουν από την αρχή τις διαδικασίες των τμημάτων, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν με βάση τους νέους κανόνες.

Οι χώροι των εστιατορίων και των μπαρ θα πρέπει να διαμορφωθούν για να υπάρχουν οι κατάλληλες αποστάσεις και ίσως θα χρειαστεί να βρεθούν νέοι υπαίθριοι χώροι, που να μπορούν να φιλοξενήσουν τα γεύματα των πελατών.

Οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας θα είναι πιο αυστηροί, όπως θα πρέπει να είναι και από τον F & B πιο αυστηρός ο έλεγχος τόσο στο προσωπικό, όσο και στα παραγόμενα προϊόντα.

Επιπλέον υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες σε περίπτωση που κάποιος νοσήσει, να χρειαστεί να μπει σε καραντίνα ένα ολόκληρο τμήμα και εκεί θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας για να μην διαταραχτεί η ορθή λειτουργία του ξενοδοχείου.

Ο F & B Manager λοιπόν μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποτελεσματική λειτουργία του επισιτιστικού τμήματος και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ξενοδοχειακής μονάδας.

Το σεμινάριο F & B Management του εκπαιδευτικού οργανισμού EUROTraining θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Δες αναλυτικές πληροφορίες

https://www.eurotraining.gr/food__beverage_management/

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!