Επαγγελματικό μασάζ με αιθέρια έλαια

Σεμινάρια Επαγγελματικού Μασάζ

Στην αρχαία Ελλάδα το έλαιο του αμυγδάλου εθεωρείτο σύμβολο υπομονής και ελπίδας, ενώ για τους Εβραίους και τους Κινέζους είναι σύμβολο υπόσχεσης και γυναικείας ομορφιάς αντίστοιχα. Το αμυγδαλέλαιο θεωρείται λοιπόν, ένα από τα καλύτερα προϊόντα ελαίων δεδομένου ότι η σύστασή του είναι εξαιρετικά ελαφριά και καθόλου κολλώδης.  Το έλαιο του αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό είτε ως έλαιο σε κέντρα Επαγγελματικού Μασάζ, είτε ως προϊόν για τη φροντίδα προσώπου, μαλλιών και σώματος.

Οι θεραπευτικές του δράσεις βασίζονται στην ποικιλία των βιταμινών που περιέχει, όπως βιταμίνες Α,Ε,Β1,Β2,Β6,Κ και μια μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο και λιπαρά οξέα.  Η εξαιρετική του ποιότητα σε συνδυασμό με την άοσμη, υποαλλεργική και ελαφριά υφή του, το καταστεί μοναδική επιλογή για τα κέντρα, αλλά και τα σεμινάρια επαγγελματικού μασάζ και αρωματοθεραπείας. Ως έλαιο επαγγελματικού μασάζ απορροφάται πολύ εύκολα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες σε περιπτώσεις έντονων ερεθισμών, ξηροδερμίας και ερεθισμών του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής. Στο Επαγγελματικό Μασάζ το λάδι του αμυγδάλου βελτιώνει αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος και ενυδατώνει το ξηρό και θαμπό δέρμα.

Ένα άλλο ευρέως διαδεδομένο έλαιο που χρησιμοποιείται στο Επαγγελματικό Μασάζ και την αρωματοθεραπεία, είναι το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο. Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου έχει μια μακρά ιστορία  χρήσης σε κάθε είδους χαλαρωτική και αναζωογονητική θεραπεία από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και την Περσία, ενώ συχνά συνδεόταν με την έννοια της ομορφιάς και χαλάρωσης. Σήμερα το ροδόνερο ή αλλιώς αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα είδη αιθέριων ελαίων, τόσο σε κέντρα όσο και σε Σεμινάρια επαγγελματικού Μασάζ και ευεξίας λόγω των πολύ θετικών επιδράσεών του. Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου μας παρέχει εκτός από μια εκπληκτική μυρωδιά, αρκετές βιταμίνες όπως Α,C,E,F και μια αποτελεσματική αντιγηραντική, επουλωτική έναντι των ραγάδων και των ουλών δράση.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα οφέλη των αιθέριων ελαίων και να ασχοληθείτε αναλυτικότερα με την σύνδεσή τους με την τέχνη του μασάζ, μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στα Σεμινάρια Επαγγελματικού Μασάζ, που υλοποιείται στον εκπαιδευτικό όμιλο Eurotraining και θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις και σωστές βάσεις.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα Σεμινάρια Επαγγελματικού Μασάζ εδώ

Πηγές

https://enallaktikidrasi.com/2016/06/amygdalelaio-idiotites-xrisi/

https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/almond-oil-for-face#benefits

https://amamelis.eu/blogs/news/elaio-agrio-triantafyllo-o-kalyteros-symmachos-tis-antigyransis

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!