Γλυκά του Πάσχα

Τι θα μάθω στο σεμινάριο Γλυκά του Πάσχα;

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά για το πιο αφράτο τσουρέκια και τα πιο μυρωδάτα κουλουράκια. Θα κάνεις πρακτική στην Παρασκευή μαρέγκας και θα συνθέσεις την τούρτα αμυγδάλου.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες pastry chef, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας, ερασιτέχνες που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και τις πασχαλινές γλυκές λιχουδιές!

01

Διάρκεια
20 ώρες (4-5 ημέρες)

02

Διεξαγωγή
Πρωινά & Απογευματινά τμήματα

03

Τρόπος Παρακολούθησης
Δια ζώσης

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Παρακολούθησης ή Πιστοποίηση Unicert (προαιρετικά)

05

Κόστος συμμετοχής
200€
Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε 10% έκπτωση

06

Υλοποίηση
Στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Γλυκά Σαρακοστής

  • Πασχαλινά κουλουράκια και Αφράτο τσουρέκι με γέμιση
  • Μους μπίτερ σοκολάτας και Μπανόφι με χειροποίητη καραμέλα
  • Σιροπιαστή λεμονόπιτα και Λαμπρόψωμο
  • Μπαμπάδες με ρούμι και Τούρτα αμυγδάλου
  • Parfait με λεμόνι, ψημένη μαρέγκα και Πάβλοβα με σάλτσα φράουλας

Εισηγήτρια

Ελένη Καπνιά: Έχει σπουδάσει Ιστορία Αρχαιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία. Πάντρεψε την αγάπη της για την ιστορία, με την αγάπη της για τη διατροφή. Κάνει έρευνα, πραγματοποιώντας αναδρομές στην ιστορία που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες οι οποίες παντρεύονται με τα ήθη και τα έθιμα κάθε εποχής. Διασώζει τις συνταγές στη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας την παράδοση στο ακέραιο αλλά ταυτόχρονα κάνει προσθήκες βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα. Από τη θεωρία στην πράξη και αντίστροφα.

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για να επιτυγχάνεται ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.
Τα μαθήματα για το σεμινάριο Γλυκά του Πάσχα πραγματοποιούνται 1 φορά τον μήνα στις πιστοποιημένες δομές μας.

Χώροι Διεξαγωγής

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτική κατάρτιση.

Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086

Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Δήλωσε ενδιαφέρον!