Εκδήλωση Eνημέρωσης: Νέα από τη Μεσόγειο

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTRAINING, εταίρος στα Ευρωπαϊκά Έργα ΜoreThanAJob και MYSEA,  τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο του ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme, διοργανώνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 από τις 17.00 έως 19.00:

Εκδήλωση Ενημέρωσης με θέμα: Νέα από τη Μεσόγειο: Αποτελέσματα και Μελλοντικές Δράσεις των Έργων ΜοreThanAJob και MYSEA”

Οι θεματικές θα επικεντρώσουν σε ζητήματα σχετικά με την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, την εκπαίδευση και την κατάρτιση, την κοινωνική οικονομία, σε ευκαιρίες απασχόλησης σε τομείς της  πράσινης και γαλάζιας οικονομία καθώς και σε δυνατότητες συμμετοχής σε εκπαιδευτικές δράσεις στο πλαίσιο υλοποίησης των έργων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση ψηφιακών εργαλείων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους συμμετέχουν και απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο σύντομης αξιολόγησης που θα αποσταλεί μετά την ολοκλήρωσή της.

Το πλήρες ενημερωτικό υλικό με το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τα στοιχεία σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμα εδώ.

Λόγω περιορισμένων θέσεων μπορείτε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας κάνοντας εγγραφή εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο info@eurotraining.gr, καθώς και να καλέσετε στο τηλέφωνο στο +30 210 3306086.

Τα τελευταία νέα για τις δράσεις του ευρωπαϊκού έργου MoreThanAJob είναι διαθέσιμα  και στην ιστοσελίδα του έργου, στο Facebook, το Τwitter, το LinkedIn και το YouTube.

Τα τελευταία νέα για τις δράσεις του ευρωπαϊκού έργου MYSEA είναι διαθέσιμες  και στην ιστοσελίδα του έργου, στο Facebook, το Τwitter, το LinkedIn και το YouTube.

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!