Υπάλληλος Υποδοχής – Reception

Δούλεψε στον τουριστικό τομέα!

Το σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής – Reception καλύπτει τις ανάγκες για εκπαίδευση ατόμων που απασχολούνται ή ενδιαφέρονται να απασχοληθούν σε τουριστικές επιχειρήσεις, ώστε να είναι ικανά να αναλάβουν τα καθήκοντα της θέσης του Υπαλλήλου Υποδοχής.

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσετε την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και τις θεωρητικές γνώσεις, ώστε να είστε σε θέση να οργανώσετε το τμήμα Υποδοχής- Κρατήσεων σε τουριστικά καταλύματα, να εξυπηρετήσετε τους πελάτες κατά την άφιξη και κατά την αναχώρησή τους και να παρέχετε υπηρεσίες ποιότητας σε διεθνές επίπεδο.

Θα μάθετε να διαχειρίζεστε φακέλους πελατών, θα εκπαιδευτείτε επάνω στο marketing υπηρεσιών και τις πωλήσεις, θα μάθετε στην πράξη να χειρίζεστε πρόγραμμα ξενοδοχειακού λογισμικού και σύστημα κρατήσεων. Θα εφαρμόσετε μέσω ασκήσεων και case studies όσα μάθατε και θα καταρτιστείτε σε καλές πρακτικές ξενοδοχειακής διοίκησης.

Το σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής – Reception απευθύνεται σε νέους με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών, σε εργαζόμενους ή νεοεισερχόμενους στον τουριστικό κλάδο και γενικά σε όσους θέλουν να ενισχύσουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους για τον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα και τα καθήκοντα του υπαλλήλου της Reception.

Όσοι ολοκληρώσουν το σεμινάριο Υπάλληλος Υποδοχής – Reception μπορούν να απασχοληθούν σε οποιαδήποτε τουριστική μονάδα, σε ξενοδοχεία, ναυτιλιακές επιχειρήσεις, εστιατόρια και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.

01

Διάρκεια
30 ώρες (1 μήνα)
2 φορές την εβδομάδα

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Κάντε Early Subscribe και επωφεληθείτε 10% έκπτωση

06

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
 29/06/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου
(Hotel Receptionist)

Αφίξεις

Αναχωρήσεις

Κρατήσεις

Τήρηση λογαριασμών – Main courante

Ταμείο

Συνάλλαγμα

Εξυπηρέτηση πελατών

Διαχείριση παραπόνων

Marketing υπηρεσιών

Πωλήσεις

Ξενοδοχειακό λογισμικό

Νομοθεσία

Βασικές αρχές ξενοδοχειακής λογιστικής

Ξενοδοχειακή διοίκηση

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.
Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086
Θεσσαλονίκη: Χρ. Πίψου 9, 2ος όροφος, 2310 508410
Βόλος: Στρ. Καλλέργη 26, Νεάπολη Βόλου, 24210 91390
Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.
Τα μαθήματα του σεμιναρίου Υπάλληλος Υποδοχής – Reception πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο στις πιστοποιημένες δομές μας. Υπάρχουν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα.

Έναρξη σεμιναρίων όλο το χρόνο!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!