IEK: 50% έκπτωση έως 31/08
  Aθήνα 210 3306086      Θεσσαλονίκη 2310508410       Βόλος 2421091390

Επαγγελματικό Μασάζ

Εξειδικεύσου στο Επαγγελματικό Μασάζ!

Με το σεμινάριο Επαγγελματικού Μασάζ έχεις την ευκαιρία να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τις τεχνικές του Μασάζ και να αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αφήσεις ικανοποιημένους τους πελάτες σου. Με την βοήθεια των πιο εξειδικευμένων καθηγητών από τον χώρο του επαγγελματικού Μασάζ, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι του σεμιναρίου να εξειδικευθούν και να εντρυφήσουν σε οποιαδήποτε κατηγορία Μασάζ επιθυμούν!

Ο στόχος του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ είναι να ενταχθείς στον σύγχρονο κόσμο του Μασάζ μέσα από θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ώστε να φτάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα γνώσης και να τα εφαρμόσεις στην εργασία σου! Το σεμινάριο επαγγελματικού Μασάζ, σε προετοιμάζει με την καλύτερη τεχνογνωσία, ώστε να χτίσεις τις σωστές βάσεις για να βγεις έτοιμος και ικανός στην αγορά εργασίας! Ο σωστός επαγγελματίας Μασέρ συνδυάζει την πρακτική και την θεωρία, την παράδοση και την επιστήμη και φροντίζει για την συνεχή εξέλιξη του. Έτσι και εσύ αφού εκπαιδευτείς δίπλα στους πιο κατάλληλους επαγγελματίες, μετά το τέλος του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ θα είσαι ικανός να εργαστείς στον πλέον αναπτυσσόμενο τομέα του Μασάζ & των Ενναλακτικών Θεραπειών.

Απευθύνεται σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο του Μασάζ ή την Αισθητική, σε ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την τέχνη του Μασάζ, σε επαγγελματίες θεραπευτές που επιθυμούν να εξελίξουν το επάγγελμα τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε Φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς, επαγγελματίες Γυμναστές, καθώς και φοιτητές αντίστοιχων σχολών που θέλουν να ισχυροποιήσουν το βιογραφικό τους. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ ενδείκνυται και για στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή spa που θέλουν να προσθέσουν και τις τεχνικές Μασάζ στις υπηρεσίες που παρέχουν!

Θα μάθεις όλες τις τεχνικές Μασάζ που αποσκοπούν στο να καταπραΰνεται ο πόνος και να αντιμετωπίζονται τα μυϊκά προβλήματα.
Τα είδη μάλαξης που βοηθούν το σώμα του πελάτη να γαληνεύει, να καταπολεμά την σωματική κόπωση και δυσκινησία, να ενισχύει την λειτουργία της αναπνοής καθώς και να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και των λεμφικών υγρών!
Στο τέλος θα μπορείς να προσφέρεις στον πελάτη σου ισορροπία σώματος και πνεύματος, θα ενισχύσεις την υγεία του και θα βελτιώσεις την εμφάνιση της επιδερμίδας του! Η ανακούφιση από το στρες και την ένταση είναι βασικό όφελος του μασάζ και θα μπορείς να υποσχεθείς στους ανθρώπους που θα απευθυνθούν σε εσένα ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης! Μετά από τα σεμινάρια Επαγγελματικού Μασάζ που προσφέρει ο οργανισμός μας, θα γνωρίζεις έξι διαφορετικές κατηγορίες Μασάζ!

01

Διάρκεια
60 ώρες (1 μήνας)

02

Τμήματα
Πρωινά – Απογευματινά

03

Τρόπος Παρακολούθησης
Δια ζώσης

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Παρακολούθησης

05

Κόστος συμμετοχής
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

06

Υλοποίηση
Στο σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας

Εργαστήριο Επαγγελματικού Μασάζ

  • Κανόνες υγιεινής (χώρου-αισθητικού-εργαλείων)
  • Οργάνωση χώρου (ανάλογα με την περίπτωση και το περιβάλλον εργασίας)
  • Αναλυτικά σε κάθε είδος μασάζ (ιστορικά δεδομένα, ορισμός της κάθε τεχνικής, οφέλη και δράση, ενδείξεις-αντενδείξεις)
  • Ιατρικό ιστορικό
  • Βασικές γνώσεις Ανατομίας και Φυσιολογίας
  • Μέθοδος Draping (τεχνική που καλύπτουμε τα διάφορα μέρη του σώματος)
  • Σωστή στάση σώματος θεραπευτή προς αποφυγή τραυματισμών
  • Χειρισμοί μάλαξης και τεχνικές κατά περιοχή σώματος (βήματα περιποίησης, επιλογή προιόντων βάση των αναγκών του πελάτη (ενυδάτωση, απολέπιση , σύσφιξη κλπ. )
  • Είδη ΜΑΣΑΖ : ΛΕΜΦΙΚΟ, ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ , ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
  • Εισαγωγή σε Εναλλακτικές Θεραπείες : ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ , SHIATSU (ΣΙΑΤΣΟΥ) , AYURVEDIC MASSAGE FOR WOMEN (ΜΑΣΑΖ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Εισηγητές

Γνωστοί επαγγελματίες του χώρους με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για να επιτυγχάνεται ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.
Τα μαθήματα για το σεμινάριο Επαγγελματικό Μασάζ πραγματοποιούνται 2 φορές τον μήνα στις πιστοποιημένες δομές μας.

Χώροι Διεξαγωγής

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτική κατάρτιση.

Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086

Θεσσαλονίκη: Χρ. Πίψου 9, 2ος όροφος, 2310 508410

Βόλος: Στρ. Καλλέργη 26, Νεάπολη Βόλου, 24210 91390

Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Αίτηση ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας