Επαγγελματικό Μασάζ

Εξειδικεύσου στο Επαγγελματικό Μασάζ!

Με το σεμινάριο Επαγγελματικού Μασάζ έχεις την ευκαιρία να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τις τεχνικές του Μασάζ και να αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αφήσεις ικανοποιημένους τους πελάτες σου. Με την βοήθεια των πιο εξειδικευμένων καθηγητών από τον χώρο του επαγγελματικού Μασάζ, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι του σεμιναρίου να εξειδικευθούν και να εντρυφήσουν σε αυτή την τόσο σημαντική τέχνη!

Ο στόχος του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ είναι να ενταχθείς στον σύγχρονο κόσμο του Μασάζ μέσα από θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ώστε να φτάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα γνώσης και πρακτικής εμπειρίας και να τα εφαρμόσεις στην εργασία σου! Το σεμινάριο επαγγελματικού Μασάζ, σε προετοιμάζει με την καλύτερη τεχνογνωσία, ώστε να χτίσεις τις σωστές βάσεις για να βγεις έτοιμος και ικανός στην αγορά εργασίας! Ο σωστός επαγγελματίας Μασέρ συνδυάζει την πρακτική με την θεωρία, την παράδοση με την επιστήμη και φροντίζει για την συνεχή εξέλιξή του. Έτσι και εσύ αφού εκπαιδευτείς δίπλα στους πιο κατάλληλους επαγγελματίες, μετά το τέλος του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ θα είσαι ικανός να εργαστείς στον πλέον αναπτυσσόμενο τομέα του Μασάζ & των Εναλλακτικών Θεραπειών.

Απευθύνεται σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο του Μασάζ ή την Αισθητική, σε ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την τέχνη του Μασάζ, σε επαγγελματίες θεραπευτές που επιθυμούν να εξελίξουν το επάγγελμά τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε Φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς, επαγγελματίες Γυμναστές, καθώς και φοιτητές αντίστοιχων σχολών που θέλουν να ισχυροποιήσουν το βιογραφικό τους. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Επαγγελματικού Μασάζ ενδείκνυται και για στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή spa που θέλουν να προσθέσουν τις τεχνικές Μασάζ στις υπηρεσίες που ήδη παρέχουν!

Θα μάθεις πλήθος τεχνικών Μασάζ που αποσκοπούν στην ανακούφιση από τον πόνο και την αντιμετώπιση των μυϊκών προβλημάτων.
Τα είδη μάλαξης που θα μάθεις βοηθούν τον πελάτη να αισθανθεί ηρεμία και γαλήνη, ξεκουράζουν από την σωματική κόπωση και διευκολύνουν την ευκινησία, ενισχύουν την λειτουργία της αναπνοής και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και των λεμφικών υγρών!
Με την ολόκληρωση του σεμιναρίου θα μπορείς να προσφέρεις στον πελάτη σου ισορροπία σώματος και πνεύματος, να ενισχύσεις την υγεία του να βελτιώσεις την εμφάνιση της επιδερμίδας του! Η ανακούφιση από το στρες και την ένταση είναι βασικό όφελος του μασάζ και θα μπορείς να υποσχεθείς στους ανθρώπους που θα απευθυνθούν σε εσένα ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης!

01

Διάρκεια
6 μήνες

02

Τμήματα
Πρωινά – Απογευματινά

03

Τρόπος Παρακολούθησης
Δια ζώσης

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Παρακολούθησης

05

Κόστος συμμετοχής
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

06

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
 17/02/2020

Εργαστήριο Επαγγελματικού Μασάζ

  • Κανόνες υγιεινής (χώρου-αισθητικού-εργαλείων)
  • Οργάνωση χώρου (ανάλογα με την περίπτωση και το περιβάλλον εργασίας)
  • Αναλυτικά σε κάθε είδος μασάζ (ιστορικά δεδομένα, ορισμός της κάθε τεχνικής, οφέλη και δράση, ενδείξεις-αντενδείξεις)
  • Ιατρικό ιστορικό
  • Βασικές γνώσεις Ανατομίας και Φυσιολογίας
  • Μέθοδος Draping (τεχνική που καλύπτουμε τα διάφορα μέρη του σώματος)
  • Σωστή στάση σώματος θεραπευτή προς αποφυγή τραυματισμών
  • Χειρισμοί μάλαξης και τεχνικές κατά περιοχή σώματος (βήματα περιποίησης, επιλογή προιόντων βάση των αναγκών του πελάτη (ενυδάτωση, απολέπιση , σύσφιξη κλπ. )
  • Είδη ΜΑΣΑΖ : ΛΕΜΦΙΚΟ, ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ , ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
  • Εισαγωγή σε Εναλλακτικές Θεραπείες : ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ , SHIATSU (ΣΙΑΤΣΟΥ) , AYURVEDIC MASSAGE FOR WOMEN (ΜΑΣΑΖ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Εισηγητές

Μάρα Καζάκου

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για να επιτυγχάνεται ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

Χώροι Διεξαγωγής

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτική κατάρτιση.

Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086

Βόλος: Στρ. Καλλέργη 26, Νεάπολη Βόλου, 24210 91390

Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!