Σεμινάριο Τατουάζ Σώματος

Η δερματοστιξία ή αλλιώς τέχνη του τατουάζ έχει ρίζες βαθιά μέσα στους αιώνες. Με την αρχαιότερη απόδειξη ύπαρξής του να χρονολογείται περί τα 3300 π.Χ χρόνια, άλλοτε ως μέρος του πολιτισμού και λαογραφικό στοιχείο, άλλοτε ως ενδεικτικό συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών και επαγγελμάτων, το τατουάζ ταξιδεύει μέσα στο χρόνο αλλάζοντας τις τεχνικές του. Φθάνοντας στο σήμερα, έχει κατακτήσει πια διαστάσεις μόδας, μιας μόδας που ένα τεράστιο μερίδιο του πληθυσμού έχει αγαπήσει και υιοθετήσει. Ωστόσο, οι σωστά καταρτισμένοι tattoo artists είναι λίγοι. Για να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς, εκτός από τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ζωγραφικό ταλέντο που απαιτείται να κατέχεις, οφείλεις να μάθεις τις τεχνικές, την σωστή χρήση των εργαλείων, τον τρόπο να κάνεις τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών και τη σωστή επιλογή χρωμάτων, τους όρους υγιεινής που οφείλεις να ακολουθείς.

Τι θα μάθω στο σεμινάριο Tattoo Artist της Eurotraining;

Σκοπός του σεμιναρίου δερματοστιξίας είναι να αποκτήσει ο συμμετέχων όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, που θα του επιτρέψουν με το πέρας του σεμιναρίου να φέρει την επαγγελματική ιδιότητα του tattoo artist. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή studio, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις γύρω από το Σχέδιο (γραμμικό & ελεύθερο), το Γέμισμα, τη Γραμμή, την Ανατομία και τις Πρώτες βοήθειες, τη Χρωματολογία, την Υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς χώρου, την Ανατομία του δέρματος, τις Αντενδείξεις κ.α Θα δοθεί η ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης, που θα επιτρέψει στον κάθε συμμετέχοντα να εξασκήσει τις θεωρητικές γνώσεις που έλαβε, δίνοντάς του την ευκαιρία να μάθει, πριν βγει στον επαγγελματικό στίβο, να συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την τεχνική. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης, ο συμμετέχων θα μπορεί να εργασθεί σε Tatoo Studios, κέντρα ομορφιάς, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τον κόσμο της μόδας ή να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τις τεχνικές δερματοστιξίας και να ενταχθούν στον κόσμο των επαγγελματιών tattoo artists αλλά και σε ήδη επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν το γνωστικό τους πεδίο, να γνωρίσουν νέες τεχνικές ή να βελτιώσουν αυτές που ήδη κατέχουν. Σχέδιο με χρώμα, λεκτικά σύνολα, “μανίκι”, μονογράμματα και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα κατακτήσεις βάζοντας την υπογραφή σου σε ένα από τα πλέον δημιουργικά και δημοφιλή σύγχρονα επαγγέλματα!

01

Διάρκεια
50 ώρες (δύο μήνες)

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

05

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

06

Τόπος Διεξαγωγής
Στο συγχρονο εργαστήριο αισθητικής

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Τατουάζ

 • Ιστορία Τατουάζ
 • Εισαγωγή και γνωριμία με το Τατουάζ
 • Aναισθησία
 • Δερματολογία
 • Tattoo Art
 • Προσωπική υγιεινή, καθαριότητα, καθαρισμός και απολύμανση εξαρτημάτων – εργαλείων
 • Χρωματολογία – Σύνθεση χρωμάτων
 • Χρήση υλικών και μηχανημάτων
 • Πρακτική Εφαρμογή
 • Διορθωτικό Τατουάζ
 • Cover up tattoo

Εγκαταστάσεις

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης.
Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086. Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.
Τα μαθήματα του σεμιναρίου Κατασκευή Φυτικών Καλλυντικών-Workshop πραγματοποιούνται Σάββατο στις πιστοποιημένες δομές μας.

Έναρξη σεμιναρίων όλο τον χρόνο!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!