Τεμαχισμός & Ανατομία Κρεάτων & Θαλασσινών

Σκοπός του σεμιναρίου του τεμαχισμού και ανατομίας κρεάτων & Θαλασσινών είναι να μάθει ένας νέος επαγγελματίας και μη, την τέχνη να αναγνωρίζει ένα καλής ή κακής ποιότητας κρέας ή θαλασσινό, να μπορεί να το ξεκοκκαλίσει, να το καθαρίσει και να το μεριδοποιήσει. Θα μπορέσει να μάθει να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε είδους διεργασία κρεάτων και θαλασσινών. Επίσης, θα μπορέσει να μάθει με ποιους τρόπους μαγειρεύεται και είναι κατάλληλο το κάθε μέρος κρεατικών και θαλασσινών, όπως και τις θρεπτικές αξίες για τον άνθρωπο. Θα μάθει να κάνει παρασκευάσματα (πχ. ρολό γεμιστό). Μέσα απ’ αυτό το σεμινάριο θα αναπτύξει μεγάλη εξοικείωση με τα μαχαίρια.

01

Διάρκεια
15 ώρες

02

Διεξαγωγή
Πρωινά & Απογευματινά τμήματα

03

Τρόπος Παρακολούθησης
Δια ζώσης

04

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Παρακολούθησης

05

Κόστος συμμετοχής
Τηλεφωνήστε στο 210-3306086 και επωφεληθείτε early subscribe 10% Έκπτωση

06

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
23/5/2019

Εργαστήριο Τεμαχισμού & Ανατομίας Κρεάτων & Θαλασσινών

  • Εισαγωγή στα μαχαίρια και στα σκεύη
  • Μεριδοποίηση
  • Καθαρισμό κρεάτων
  • Ξεκοκαλίσματα
  • Τεμαχισμό
  • Ανάλυση των κρεάτων
  • Τρόπους μαγειρέματος για κάθε κομμάτι
  • Αναγνώριση καλού/κακού προϊόντος
  • Θρεπτικές αξίες (με ή χωρίς την συνεννόηση διατροφολόγου)
  • Και παρασκευάσματα (πχ. ρολό κοτόπουλο)

Τμήματα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή για την καλύτερη παρακολούθηση των καταρτιζόμενων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται μια φορά το μήνα. Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook!

Χώροι Διεξαγωγής

Το EUROTraining διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ποιοτική κατάρτιση.

Αθήνα: Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 210 3306086

Δείτε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Δήλωσε ενδιαφέρον!