Vegan κουζίνα και Raw Vegan

Vegan διατροφή

Η χορτοφαγία και εν γένει η επιστροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Κατακλυζόμαστε από χορτοφαγικές και νόστιμες συνταγές, διατροφή που δεν είναι μία μόδα, αλλά στάση ζωής.

Καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, δημιουργούν μία έντονη ζήτηση για επαγγελματική εξειδίκευση πάνω στον τομέα της vegan διατροφής.

Στόχος

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών τους με «ειδική διατροφή», που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Απευθύνεται σε

Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης

Θα μάθετε

Τεχνικές και τρόπους που ανοίγουν ακόμα περισσότερο αυτό το πεδίο και διευκολύνουν επαγγελματίες και μη, να δημιουργήσουν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και συνάμα απολαυστικό μενού, κάνοντας την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική είτε είσαι μάγειρας είτε μαγειρεύεις για την καθημερινότητα σου, ένα όμορφο, αρωματικό, γευστικό, απλό παιχνίδι! .

01

Διάρκεια
3 μέρες 12 ώρες

02

Τμήματα
Ολιγομελή
Πρωινά – Απογευματινά

03

Εκπαιδευτές
Επαγγελματίες του χώρου

04

Δίδακτρα
Χαμηλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης

05

Υλοποίηση
Σε πλήρως εξοπλισμένα επαγγελματικά εργαστήρια που διασφαλίζουν ποιοτική κατάρτιση

06

Στιγμιότυπα
Δείτε στιγμιότυπα από τα σεμινάρια μας

Ενότητες Σεμιναρίου Vegan κουζίνα

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

  • Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
  • Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη vegan διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

  • Μουσακάς με μελιτζάνες πατάτες φουντούκια, αμύγδαλα και μανιτάρια
  • Kινόα stir fry με τρούφα, ταλιάτα μανιταριών, ρόκα και λάχανο Πουτίγκα με σπόρους chia, κρέμα κάσιους, Λωτόυς και σουσάμι.
  • Ριζότο με αγκινάρα Ιερουσαλήμ μανιτάρια και κρέμα φουντουκιού

Εκπαιδευτής – Φώτεινας-Χατζής Κωνσταντίνος

Αποφοίτησε από την Ελβετική σχολή Alpine Center, the Swiss Business School for Hoteland Tourism Management Education in Greece, παίρνοντας πτυχίο στην τέχνη της μαγειρικής. Ξεκίνησε την πρακτική του εμπειρία στην κουζίνα του Saint George Lycabetus και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε πολλές διαφορετικές κουζίνες, όπως το εστιατόριο των 2* Michelin “Santceloni” στη Μαδρίτη, το εστιατόριο του Gordon Ramsey στο Ritz Carlton της Ιρλανδίας και άλλα στην Ευρώπη, την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με την οινογευσία, έχει αναλάβει το μενού σε εκδηλώσεις της πρεσβείας της Ιορδανίας στην Ελλάδα και τα έτη 2016-2017 παρέδιδε μαθήματα μαγειρικής.

Τμήματα

Το σεμινάριο Vegan κουζίνα είναι συνολικής διάρκειας 12 ωρών και ολοκληρώνεται σε 1 εβδομάδα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις πιστοποιημένες δομές μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Έναρξη σεμιναρίων κάθε Μήνα

Οι θέσεις των σεμιναρίων Vegan διατροφής είναι περιορισμένες γι’ αυτό τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

Πιστοποίηση

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Παρακολούθησης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε χαμηλές τιμές.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Γράψου στο Newsletter μας

Κάνε αίτηση!